Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Zanussi E50 foutcode

Zanussi E50 foutcode

Zanussi wasmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid en gemak in gebruik. Een kind kan de was doen! U bent verzekerd van een schoon wasresultaat als u een Zanussi wasmachine hebt. Toch kan ook een wasmachine van dit degelijke merk een storing hebben. 

Staat de foutcode E50 op het display van uw wasmachine? Lees dan hier wat dit betekent en hoe u het zelf op kunt lossen. Heeft u hier geen tijd voor? Onze monteurs helpen u graag. Vul dan direct ons reparatieformulier in en De Waswacht neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.


Betekenis van de Zanussi E50 storing

Zanussi wasmachines gebruiken foutmeldingen op een display om te laten zien wat er mis is bij een storing. Zo kunt u gericht actie ondernemen om uw wasmachine te repareren. De foutcode E50 betekent dat de motor overbelast is. Zanussi foutcode E30: Overbelasting van de motor.


Zanussi E50 storing oplossen

De Waswacht heeft veel ervaring met het repareren van wasmachines en witgoed. De E50 storing betekent dat de motor overbelast is. Hieronder staat ons advies wat u zelf kunt proberen. Dit is een lastige foutmelding om zelf op te lossen.

Advies: Zelf de E50 storing verhelpen

Er is onbalans tijdens het centrifugeren opgetreden of de motor is overbelast geraakt. Mogelijk is het apparaat overbeladen. Indien de wasmachine herhaaldelijk achter elkaar gebruikt is waardoor de motor overbelast kan zijn, deze ca. 30 min. laten afkoelen en dan nog eens proberen. Als het probleem blijft terugkeren, is er een probleem met de motor. Dit moet door een technicus verholpen worden.

E50 foutmelding niet verholpen?

De kans is groot dat de E50 storing niet is opgelost, na het volgen van de bovenstaande stap. Dit komt omdat een onderdeel in uw wasmachine defect is en vervangen zal moeten worden.

Wilt u een snelle en voordelige reparatie van uw Zanussi wasmachine? En woont u in ons servicegebied (Drenthe)? Vul dan ons reparatieformulier in. Wij streven er naar om binnen twee werkdagen bij u thuis het probleem op te lossen.


Mijn Zanussi wasmachine laten repareren

De Waswacht in Fluitenberg is dé specialist op het gebied van witgoedreparatie, en dat al meer dan 20 jaar lang! Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor de reparatie van uw Zanussi wasmachine. Onze monteurs helpen u vakkundig en snel, zodat uw wasmachine het weer doet. Onze servicebussen zijn uitgerust met een uitgebreid assortiment van de meest voorkomende Zanussi onderdelen, zodat we bij het eerste bezoek uw wasmachine al gemaakt hebben. 

  De Waswacht bus

Lid van Techniek Nederland Wij zijn een onafhankelijk witgoed reparatiebedrijf, die gecertificeerd is om Zanussi wasmachines te repareren. Dankzij onze goede contacten met Zanussi kunnen wij tegen een scherp tarief onderdelen leveren. Kortom bij De Waswacht bent u verzekerd van een snelle en voordelige reparatie.

De Waswacht: Specialist in witgoedreparatie

  • Zanussi gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Alle gangbare Zanussi onderdelen op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur

Wasmachine reparatie aanvragen

Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.